top of page

PUIGDEMASA ARQUITECTES SLP

Som un estudi d’arquitectura estructurat en xarxa, coordinat per Josep Maria Puigdemasa, amb seu Lleida. Ens dediquem a la redacció de projectes i direcció d’obres d’edificació i d’urbanització, ja siguin de nova planta o rehabilitació integral i energètica, tant en l'àmbit públic com en el privat.

L’estudi, actiu des de 1989, és de caràcter generalista, amb un interès especial pel bioclimatisme que implica projectar des d’un bon coneixement de les condicions locals, emprant solucions innovadores, sovint com a solucions evolucionades de l’arquitectura tradicional, amb l’objectiu d’obtenir edificis, ja siguin de nova planta o rehabilitats, amb una molt baixa demanda energètica, tendint cap al consum quasi nul, així mateix introduir l’ús de materials amb baix impacte ambiental i saludables per a l’usuari, com a font per a obtenir el confort i la habitabilitat dels espais a partir de la pròpia arquitectura. En els darrers anys hem redactat diverses auditories energètiques, amb el seus corresponent estudis d’avaluació d’oportunitats de millora del comportament energètic, la seva valoració econòmica, projectes de rehabilitació energètica i direcció de la seva execució. Així mateix formem part d’un equip multidisciplinari format per enginyeria, assessoria ambiental, empresa constructora, empresa instal•ladora i nosaltres mateixos, de cara a oferir la possibilitat d’un treball claus en ma.

Som tècnics competents per a la subscripció de la qualificació energètica d’edificis existents i l’obtenció del certificat i l’etiqueta energètica.

Josep Maria Puigdemasa és arquitecte superior per la Universitat Politècnica de Catalunya. ETSAB des de l’any 1989 i col•legiat al Col•legi d’arquitectes de Catalunya des del mateix any. És soci de “ASA” (Associació, Sostenibilitat i Arquitectura), de la Plataforma d'Edificació Passivhaus, de “AuS” (Arquitectura i Sostenibilitat), d'Arquitectes Sense Fronteres i de la Plataforma "Protegim l'Horta de Lleida".

  • w-tbird

Follow me on Twitter

bottom of page