top of page

El Responsable del tractament de les dades recaptats a través d'aquest Lloc Web és  nom de empresa amb domicili   adreça i correu electrònic de contacte lopd@aforos.cat. Les dades personals facilitades a nom de empresa  a través d'aquesta pàgina web es fonamenten en la base jurídica de l’última modificació del 30 de juliol de 2018 en matèria de protecció de dades, Article 5. Dret d'informació en la recollida de dades i en l'article 6. Apartat 1. Consentiment de l'afectat. Per la qual cosa informem als usuaris que:
  1.- Les dades recollides en el qüestionari es faran servir per atendre les sol·licituds d'informació i / o consultes efectuades pel propi usuari. La base jurídica del tractament és el consentiment facilitat pel mateix usuari. I les dades tractats amb aquesta finalitat es conservaran durant els terminis de conservació i prescripció de responsabilitats legalment previstes.
2.- Mantindré informat al Usuario, fins i tot per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats que disposa  nom de empresa La base jurídica del tractament és l'habilitació legal prevista en l'article 21.2 de la Llei 34/2002 sobre comerç electrònic i el consentiment facilitat per l'usuari. Les dades tractats amb aquesta finalitat es conservaran fins al moment en què l'Usuari retiri el seu consentiment o s'oposi al tractament de les seves dades amb aquesta finalitat. Si el Usuari no consenteix el tractament de la seva informació amb aquesta finalitat, no haurà de marcar la casella habilitada a tal efecte en el formulari corresponent.
3.- Possibilitar el manteniment, desenvolupament i gestió de la relació comercial formalitzada per la subscripció de productes i / o serveis a través d'aquesta Web. Per poder prestar determinats serveis que requereixin conèixer la ubicació física del usuari en territori espanyol, s'ha de procedir a la geolocalització del mateix.
. Responsable del fitxer, i encarregats del tractament.- Article 12.
Accés a la informació per compte de tercers
Els serveis de subscripció per correu electrònic impliquen que les dades introduïdes siguin transferides als servidors de formació, suposant una transferència de dades que el usuari consenti expressament amb l'acceptació d'aquesta política de privacitat. . Les dades seran comunicades, en cas de que existeixi una relació comercial amb el usuari, als següents destinataris tercers: Administracions Públiques i Tributs per al compliment de les obligacions legals.
A més, podran comunicar-se a les següents categories d'encarregats: Proveïdors de comunicacions electròniques i ofimàtica en línia, gestoria, comptabilitat, auditoria, advocats i entitats bancàries. A els quals s'ha exigit  aquests encarregats de tractament el compliment de les disposicions normatives d'aplicació en matèria de protecció de dades, regulades mitjançant un contracte, establint-se expressament que el responsable del tractament només tractarà les dades conforme a les instruccions del responsable del tractament, que no els aplicarà o utilitzarà amb finalitat diferent al que figura en aquest contracte, ni els comunicarà, ni tan sols per a la seva conservació, a altres persones

    Exercici de drets ARCO: Article 16. Dret de rectificació i cancel·lació.
1 nom de empresa  tindrà la obligació de fer efectiu el dret de rectificació o cancel·lació de l'interessat en el termini de deu dies.

2. Seran rectificats o cancel·lats, en el seu cas, les dades de caràcter personal que
El tractament no s'ajusta a allò disposat en la present Llei i, en particular, quan
les dades resulten inexactes o incompletes.

3. La cancel·lació donarà lloc al bloqueig de les dades, conservant-se solament a
disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l'atenció de les
possibles responsabilitats nascudes del tractament, durant el termini de prescripció de
aquestes. Complert el citat termini haurà de procedir a la supressió.

4. Per rectificar o cancel·la les dades,  han d’estar comunicades prèviament per el usuari, al correu electrònic e-main empresa o bé mitjançant escrit dirigit a C / Tarragona Nº 27 25005 Lleida., nom de empresa  ha de notificar la rectificació o cancel·lació efectuada a qui ha estat comunicat.

5. Els dades de caràcter personal han de ser conservats durant els terminis previstos
en les disposicions aplicables o, en el seu cas, en les relacions contractuals entre la
persona o entitat responsable de la tracta de dades  i l'interessat.

6. Vostè és responsable de la veracitat de les dades personals que ens facilita, davant del que ., nom de empresa   no assumeix cap responsabilitat en cas d'inexactitud o falsedat. Es presumeix que les dades han estat introduïdes correctament.

 

Mesures de Seguretat.-
., nom de empresa   responsable de la web www.aforos.cat informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua i tractament i / o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de la informació emmagatzemada i els riscos a què estan exposats, ja provenen de l'acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en l'Art. 9 de la LOPD
Així mateix, ., nom de empresa   ha establert mesures addicionals en ordre per reforçar la confidencialitat i integritat de les seves dades personals atenent contínuament la supervisió, control i avaluació dels processos per assegurar el respecte a la privacitat de la informació.

Exclusió de responsabilitat.
La utilització dels conjunts de dades que es realitzarà per part dels encarregats del tractament és sota la seva pròpia compte i risc, corresponent-los exclusivament als que responguin davant tercers per danys que es derivin d'ella.
., nom de empresa   no serà responsable de forma directa sobre l'ús que realitzen els encarregats de dades contractats, per al funcionament habitual en qüestions legals, sent els únics responsables de l'ús que es donen posteriorment a les dades cedides ( error o omissió contingut en ells), els quals estan sotmesos a la normativa aplicable sobre la reutilització de dades inclòs el règim sancionador previst en ella.

Concepte de galetes

Les galetes constitueixen una eina emprada pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants o usuaris. No és més que un fitxer de text que alguns servidors instal·len durant la navegació i que permeten conèixer informació com ara: el lloc des del qual s'accedeix, el temps de connexió, el dispositiu des del qual s'accedeix (fix o mòbil), el sistema operatiu i navegador utilitzats, les pàgines més visitades, el nombre de clics realitzats i de dades respecte al comportament de l'usuari a Internet. No proporcionen referències que permetin deduir el nom i cognoms de l'usuari i no poden llegir dades del seu disc dur ni incloure virus en els seus equips. Així mateix, no pot llegir les galetes implantades en el disc dur de l'usuari des d'altres servidors.

  

Per què són importants?

El lloc web és accessible sense necessitat que les galetes estiguin activades, si bé, la seva desactivació pot impedir el seu funcionament correcte.

Des d'un punt de vista tècnic les galetes permeten que els llocs web funcionin de forma més àgil i adaptada a les preferències dels usuaris, com ara emmagatzemar l'idioma, la moneda del país o detectar el dispositiu d'accés.

Estableixen nivells de protecció i seguretat que Impedeixen o dificulten ciberatacs contra el lloc web o els seus usuaris.

Permeten que els gestors dels mitjans puguin conèixer dades estadístiques recopilades per millorar la qualitat i experiència dels seus serveis.

Serveixen per optimitzar la publicitat que vam mostrar als usuaris, oferint la que més s'ajusta als seus interessos.

 

Autorització per a l'ús de galetes

Al lloc web apareix un Avís de Galetes que l'usuari o visitant pot acceptar, consentint expressament a l'ús de les galetes segons s'indica a continuació.

L'usuari pot configurar el seu navegador per rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada cookie i decidir sobre la seva instal·lació o no al seu disc dur.

 

Configuració del navegador

., Nom d'empresa recorda als seus usuaris que l'ús de galetes podrà estar subjecte a la seva acceptació durant l’instal·lació o actualització del navegador utilitzat per aquests.

Aquesta acceptació podrà ser revocada mitjançant les opcions de configuració de continguts i privacitat disponibles al mateix. El Titular recomana als seus usuaris que consultin l'ajuda del seu navegador o accedeixi a les pàgines web d'ajuda dels principals navegadors: Firefox, Internet Explorer, Safari, Chrome.

 

Si voleu més informació sobre com revocar el consentiment prestat o sobre el procediment per desactivar les galetes, així com realitzar alguna pregunta sobre la Política de Galetes, pot contactar amb el titular a través de la següent adreça de correu electrònic e-mail empresa indicant "Política de Galetes" en l'assumpte.

 

Tipus de galetes que s'utilitzen en la web

L'usuari que navega per la web pot trobar galetes inserides directament pel titular, o bé galetes inserides per entitats diferents al titular, segons el detallat en els següents apartats:

(Indicar els tipus de galetes utilitzades)

• Galetes de sessió, expiren quan l'usuari abandona la pàgina o tanca el navegador, és a dir, estan actives mentre dura la visita al lloc web i per tant són esborrades del nostre ordinador al abandonar-lo.

• Galetes permanents, expiren quan es compleix l'objectiu per al que serveixen o bé quan s'esborren manualment, tenen data d'esborrat i s'utilitzen normalment en procés de compra en línia, personalitzacions o en el registre, per no haver de introduir una contrasenya constantment.

Segons l'entitat que gestiona l'equip o domini des d'on s'envien les galetes i tracta les dades que s'obtinguin, podem distingir entre Galetes pròpies i de tercers.

• Galetes pròpies són aquelles galetes que són a l'ordinador de l'usuari i són gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del Lloc Web. L’informació que recaptem s'empra per millorar la qualitat del nostre servei i la teva experiència com a usuari.

• Galetes de tercers, quan l'usuari interactua amb el contingut del nostre lloc web també es poden establir galetes de tercers (per exemple, en prémer botons de xarxes socials o visionar vídeos allotjats en un altre lloc web), que són aquelles establertes per un domini diferent del nostre lloc web. No podem accedir a les dades emmagatzemades en les galetes d 'altres llocs web quan naveguis en els esmentats llocs web.

bottom of page