top of page

PROJECTE BÀSIC I D'EXECUCIÓ DE DISTRIBUCIÓ DEL CENTRE ARYA TARA

EMPLAÇAMENT :

C/ Plaça les Missions, 4. Lleida.. (el Segrià)

PROMOTOR : Maria Lluïsa Aznar Sànchez

PROMOCIÓ PRIVADA

PROJECTE :

Josep Maria Puigdemasa Hospital

DATA PROJECTE : Abril 2002

DIRECCIÓ :  Josep Maria Puigdemasa Hospital

DATA EXECUCIÓ:  2002

COL·LABORADORS :

Arquitectura: Marta Buira, Mónica Rosinach Arquitectes
Xavier Gómez Solsona, Dibuixant
Estructura: Miquel Àngel Sala - MASALA CONSULTORS SL

TIPOLOGIA : REHABILITACIÓ

SUP. CONSTRUÏDA : 492.96  m2

La proposta d’ampliació, consisteix en comunicar la planta entresòl, on actualment es desenvolupa l’activitat, amb la planta baixa a través d’una escala situada pròxima a la façana i organitzar l’espai de la planta baixa en tres franges paral•leles al carrer i la plaça, amb una relació molt fluida entre l’espai exterior i l’interior introduint un increment de la privacitat i el silenci:
 
-en una primera franja s’ubiquen els usos més públics i sorollosos del centre, com son el vestíbul d’accés, recepció-secretaria i l’escala que comunica amb la planta entresòl. També en aquesta hi ha un despatx.
 
-en una segona franja, es situen els vestuaris i banys, a banda i banda d’un distribuïdor que actua com a element de relació entre les diferents dependències i alhora com caixa silenciadora entre l’espai exterior i les sales, amb l’ús de materials fonoabsorvents.
 
-en una tercera franja, ubicada en la part més interna de la planta i per tant la més allunyada del carrer, es col•loquen les dues sales, que en un moment donat, poden convertir-se en una de sola, gràcies a la divisòria mòbil que hi ha entre elles i que es pot recollir al fons de la planta.

bottom of page